• -18%
  • Nieuw
SBS induktive Lüftungsschlitz-Universalhalterung, schwarz SBS induktive Lüftungsschlitz-Universalhalterung, schwarz

SBS induktive Lüftungsschlitz-Universalhalterung, schwarz

Referentie:

€ 28,00
€ 22,96 18% korting
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

De twee zijden van zwaartekracht

Eén product, twee functies. Gravity hands-free mount met draadloze oplader kan worden gebruikt om uw smartphone in de auto te bevestigen en deze ook draadloos op te laden. Een ongelooflijke accessoire, praktische technologie op zijn best.

Als een dashboard houder

Gravity is uitgerust met een praktische clip waarmee de houder aan de ventilatieopeningen op het dashboard van uw auto wordt bevestigd. Het unieke kenmerk van dit product is het sluitingsmechanisme. Plaats uw smartphone gewoon op de onderarm van de steun en de zwaartekracht doet de rest: het gewicht van de telefoon zorgt ervoor dat de klem onmiddellijk wordt gesloten, waardoor u niet per ongeluk valt of glijdt.

Als draadloze lader

Deze houder fungeert ook als een draadloze oplaadbasis. Om van deze functie te profiteren, moet u de Micro USB-kabel gebruiken die in het pakket zit. Sluit het Micro USB-uiteinde aan op Gravity en steek het USB-uiteinde in het daarvoor bestemde slot in de oplader van uw auto. Wanneer deze is aangesloten, zal de houder de energie direct naar uw telefoon overbrengen, zonder kabels te gebruiken. Gravity is ontworpen voor alle mobiele apparaten die QI-technologie ondersteunen: dankzij deze draadloze stroomvoorziening kunt u de batterij van uw smartphone opladen met een efficiëntie van meer dan 70%.

Snel en veilig

Om te profiteren van de snelle oplaadfunctie en een oplaadniveau van 50% van de smartphone binnen 30 minuten te krijgen, moet je Gravity op een snellader aansluiten. QC-apparaten kunnen de oplaadtijd aanzienlijk verkorten. ADS-technologie (Automatic Detection System) stelt de oplader in staat om de stroombehoeften van het apparaat te herkennen en te garanderen dat het juiste stroomniveau wordt gebruikt om oververhitting te voorkomen. Dankzij dit innovatieve systeem kan de basis smartphones opladen zoals de iPhone X, 8 en 8 Plus en andere apparaten die 7,5 W laadvermogen vereisen.

Reisgenoot

Gravity is het juiste product wanneer u een innovatieve houder met meerdere functies nodig hebt. Kies het als de ideale reisgenoot die je batterij nooit leeg laat lopen.


SBS Mobile is in 1994 opgericht in de Italiaanse provincie Novara. Tegenwoordig is SBS Mobile een internationaal gewaardeerd merk met een breed scala aan unieke accessoires voor smartphones, tablets en computers. Met de hoogwaardige Italiaanse uitstraling van zowel de artikelen als verpakkingen is SBS Mobile perfect voor klanten die alleen het beste verlangen. In de loop der jaren heeft SBS Mobile creativiteit, research en oog voor detail weten te combineren en waarbij het merk de ontwikkelingen binnen de markt constant in de gaten houdt. Met een assortiment van meer dan 1000 hoogwaardige artikelen heeft SBS Mobile zich definitief tussen de marktleiders op het gebied van accessoires weten te scharen. Recent is het bedrijf begonnen met het uitrollen van nieuwe categorieën zoals Gaming en Fitness, gecombineerd met de ontwikkeling van een app waarbij de accessoires verbonden en interactief zijn.
SBS Mobile

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: