• -18%
  • Nieuw
Universele Aluminium Verstelbare houder telefoon Fiets rood Universele Aluminium Verstelbare houder telefoon Fiets rood

Universele Aluminium Verstelbare houder telefoon Fiets rood

Referentie:

€ 13,00
€ 10,66 18% korting
94 g
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

Wilt u uw smartphone onderweg op de fiets als navigatie of muziekspeler gebruiken? Dan is een telefoon houder een handige keus. Met deze Universele Aluminium Fietshouder Telefoon kunt u uw smartphone vastzetten op uw fiets, racefiets of mountainbike. De houder is verstelbaar waardoor u uw telefoon zowel rechtop als gedraaid op uw stuur kunt bevestigen. Wanneer de houder eenmaal is bevestigd op de fiets kan hij niet gedraaid worden in het gebruik.
Compatibiliteit
De aluminium houder heeft vier klemmen waarmee de telefoon wordt vastgezet. Draai de grijze draaiknop aan de zijkant aan zodat uw telefoon goed strak zit. Kussentjes om schade aan uw telefoon te voorkomen worden bijgeleverd. Deze fietshouder is universeel, waardoor vrijwel alle smartphones met de houder te gebruiken zijn. Elke smartphone tussen de 5 en 10 centimeter breed past in de houder, ook als deze in een hoesje zit. Omdat de aluminium klemmen dik en zeer sterk zijn is deze houder ideaal geschikt voor het gebruik op een mountainbike.
Universele Smartphonehouder voor Fietsen in het kort
Zelf in te stellen
Gereedschap voor montage is bijgeleverd
Gebruik uw smartphone veilig onderweg
Eenvoudig in gebruik te nemen
Geschikt voor telefoons met een breedte tussen de 5,0cm en de 10,0cm.
Te monteren op stuurstangen met een breedte tussen de 2,2cm en de 3,2cm.
Wanneer u de telefoon in de houder wilt plaatsen moet u niet vergeten eerst de kussentjes te plaatsen op de vier klemmen die de telefoon vasthouden. Als u uw telefoon in de houder plaatst zonder de kussentjes, dan kan uw telefoon beschadigd raken. Draai de grijze verstelknop met beleid vast. Vast genoeg zodat de telefoon er niet uit valt, maar niet zo vast dat u de telefoon kapot knijpt. Door de knop aan te draaien kunt u veel kracht uitoefenen op de telefoon.
ZTTO

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: