• -18%
  • Nieuw
Spanninga NR 8 Fiets achterlicht - Dynamo Spanninga NR 8 Fiets achterlicht - Dynamo

Spanninga NR 8 Fiets achterlicht - Dynamo

Referentie:

€ 10,00
€ 8,20 18% korting
Afmeting: 4 x 4,5 x 10 cm 70 g
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

Voor de echte retro liefhebber, heeft Spanninga enkele dynamo achterlichten uit het verleden, waaronder het NR 8 achterlicht. Dit spatbord achterlicht biedt een authentieke licht bundel, doordat hij gebruik maakt van een standaard lampje en geen moderne LED’s. Perfect voor iedereen die met nostalgie terug denkt aan de dagen van weleer. Maar ook zeer geschikt voor de jongere generatie fiets liefhebbers.

Eenvoudig en uniek, sinds de jaren ’80! De NR 8 is nog steeds een van de meest robuuste en universele spatbord achterlichten in de markt. Het is de perfecte keuze voor echte retro fietsen, maar de lamp doet het ook goed op het spatbord van moderne stadsfietsen. De NR 8 is erg solide. Het is dan ook geen verrassing dat hij na al die jaren nog steeds onderdeel is van het Spanninga assortiment.

Ookal is het design van de NR 8 eenvoudig, zijn zichtbaarheid is dat zeker niet! De lamp geeft een heldere licht opbrengst en een duidelijke zichtbaarheid. Samen met zijn grote reflector, biedt dit achterlicht optimale veiligheid op de weg. Je bent goed zichtbaar vanaf de achterkant en vanaf de zijkanten.

* De NR 8 wordt via de koplamp aan de dynamo verbonden.
Spanninga

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: