• -18%
  • Nieuw
Spanninga Pyro Fiets achterlicht - USB-oplaadbaar - Knipperfunctie Spanninga Pyro Fiets achterlicht - USB-oplaadbaar - Knipperfunctie

Spanninga Pyro Fiets achterlicht - USB-oplaadbaar - Knipperfunctie

Referentie:

€ 23,00
€ 18,86 18% korting
Afmeting: 2,7 x 2,9 x 5,2 cm Max. bereik: 400000 m 10 branduren 65 g
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

De Spanninga Pyro is een compact, handig en zeer krachtig USB-oplaadbaar achterlicht! Het is één van de kleinste achterlichten in het assortiment. De Pyro biedt een slimme oplossing voor elke fietser.

De Pyro is een klein achterlicht, maar dit betekent niet dat hij geen hoge lichtopbrengst heeft. Met een lichtbundel van 6 Candela (20 Lumen) zit dit namelijk wel goed. Het Pyro achterlicht heeft een gebruiksvriendelijke drukknop aan de achterkant. Deze voorkomt dat je de lamp per ongeluk aanzet. Je hoeft de knop niet in te drukken met je vingers. Om het licht AAN/UIT te schakelen, duw je de Pyro gewoon tegen de stang van je fiets.

Compact betekent in dit geval ook lichtgewicht. Dit maakt het bevestigen van de Pyro op je fiets extra eenvoudig. Je hebt niet eens gereedschap nodig! Je gebruikt gewoon de rubberen beugel die meegeleverd wordt. Hiermee kun je de Pyro bijvoorbeeld aan de zadelpen of achtervork van je fiets bevestigen. En eenvoudig te bevestigen betekent ook eenvoudig te verwijderen. Haal de Pyro van je fiets en neem hem mee, zodat je diefstal of schade voorkomt.

De rubberen beugel van de Pyro is geschikt voor buizen met een diameter van 19-31.8mm. Daarnaast heeft de Pyro een geïntegreerde klip aan de achterkant. Deze kan gebruikt worden om het lampje aan kleding, tassen, riemen, etc. te klemmen.

De Pyro heeft een lange brandduur van 10 uur (normaal) en 15 uur (knipper). Niks is vervelender dan zonder verlichting zitten wanneer je in het donker fietst. Daarom is dit achterlicht uitgerust met een handige batterij-laad-indicator. Deze geeft een signaal wanneer het tijd is om de batterij op te laden. Het opladen van de USB-oplaadbare batterij duurt ongeveer 2 uren.
Spanninga

Datasheet

Kleur
Wit

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: