• -18%
  • Nieuw
Magicshine Seemee 60 - usb oplaadbaar achterlicht met remsensor Magicshine Seemee 60 - usb oplaadbaar achterlicht met remsensor

Magicshine Seemee 60 - usb oplaadbaar achterlicht met remsensor

Referentie:

€ 39,00
€ 31,98 18% korting
Afmeting: 3,5 x 3,5 x 1 cm Max. bereik: 350000 m 15 branduren 110 g
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

Magicshine 2017 nieuwe fiets achterlicht, Seemee 60, met remsensor en automatische (de)activatie.

Met de krachtige COB rode LED-lichtbron is de maximale output 60 lumen, in staat tot 180 graden van zichtbaarheid.

- 3 helderheidsniveaus, een constante modus en 2 flitsermodi kunnen in elke combo worden gebruikt, merk op dat de hoge modus 30 lumen oplevert, terwijl de middelste en lage modi respectievelijk 17 en 9 lumen zijn.

De Seemee 60 achterlicht is gebouwd met de nieuwste vibratie- en bewegingssensor en detecteert wanneer de fietser een plotselinge stopbeweging heeft uitgevoerd om zijn output te verhogen tot 60 lumen in een flitsende modus, waardoor medereizigers en automobilisten gewaarschuwd worden. Dit lichtpatroon zal helder genoeg zijn om de aandacht te trekken, maar niet genoeg om tijdelijke blindheid te veroorzaken. Met dezelfde sensoren gaat het achterlicht in een slaapmodus om stroom te besparen na één minuut niets doen. Elke beweging zal de eenheid onmiddellijk opnieuw activeren.

Installatie en verwijdering van het achterlicht is super snel en gemakkelijk, draai 90 graden om te installeren en draai 90 graden terug om te verwijderen, dat is alles! Micro-USB-oplaadpoort is ingebouwd in de achterkant van de achterlicht met waterbestendig siliconen poort deksel. Naadloze integratie van de rode lens en de aluminium kaderplaat geeft de Seemee 60 een IPX-niveau van 6!

De Seemee 60 wordt geleverd met montagesets voor zowel de ronde als de Aero-zadelpen, evenals een multifunctionele bevestigingsklem waarmee het achterlicht van deze fiets wordt omgezet in een signaal / veiligheidslicht dat op uw rugzak, helmriem, zadeltas kan worden geklikt.
De brandduur bedraagt 1.5u bij maximale output en 15u bij de laagste output.

Een mooi stukje technologie die uw veiligheid ongetwijfeld zal verhogen op de weg. Heel democratische prijszetting.
Magicshine

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: