• -18%
  • Nieuw
Interphone - Samsung Galaxy J6 (2018) Motorhouder Moto Crab Zwart Interphone - Samsung Galaxy J6 (2018) Motorhouder Moto Crab Zwart

Interphone - Samsung Galaxy J6 (2018) Motorhouder Moto Crab Zwart

Referentie:

€ 42,00
€ 34,44 18% korting
250 g
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

Productbeschrijving

Een motorhouder die je gemakkelijk monteert, die je zelfs kunt gebruiken in combinatie met de meeste telefoonhoesjes en ervoor zorgt dat jouw Samsung Galaxy J6 (2018) stevig zit terwijl jij jouw favoriete route volgt. De Moto Crab motorhouder is van alle markten thuis.

Motocrab motorhouder

Tijdens het motorrijder is het handig om de navigatiemogelijkheden van jouw smartphone bij de hand te hebben: je smartphone wijst je de weg! Tijdens het motorrijden heb je echter niet je handen vrij om voortdurend te kijken waar jouw smartphone je naartoe stuurt. De Moto Crab motorhouder biedt dan uitkomst. Belangrijke voorwaarden zijn natuurlijk dat jouw smartphone stevig op zijn plaats blijft zitten en je het scherm in één oogopslag kunt zien. Daar hebben de designers van Interphone rekening mee gehouden!

Stevig en flexibel

Bij jouw bestelling ontvang je een montagebeugel die geschikt is voor bevestiging op zowel fiets- als motorsturen met een afmeting van 15 tot en met 30 millimeter. Dankzij het Easy Clip rapid systeem bevestig je de motorhouder snel en gemakkelijk. Ga je liever een dag op pad zonder uitgestippelde route? Dan zorgt dit systeem ervoor dat je de motorhouder ook weer heel gemakkelijk verwijderd. Het hoesje van je telefoon hoef je niet te verwijderen voordat je op pad gaat. Het silicone spider-security systeem zorgt ervoor dat je smartphone nergens heen gaat. De Moto Crab motorhouder zorgt ervoor dat je onbezorgd op pad kunt!

Interphone

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: