• -18%
  • Nieuw
Universele telefoonhouder voor de fiets Universele telefoonhouder voor de fiets

Universele telefoonhouder voor de fiets

Referentie:

€ 20,00
€ 16,40 18% korting
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

Wil jij je smartphone veilig meenemen op de fiets? Dan is deze fietshouder ontzettend praktisch. De universele fietshouder is eenvoudig te bevestigen en zorgt dat je de smartphone onderweg kunt bedienen bijvoorbeeld om een route te volgen tijdens het fietsen. Een fietshouder is de meest veilige manier om je telefoon te gebruiken op de fiets, maar uiteraard moet je altijd blijven opletten in het verkeer.

De fietshouder is gemaakt van elastisch siliconen materiaal dat flexibel is, maar tegelijk ontzettend stevig. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je telefoon losschiet tijdens het fietsen of uit de houder valt. Het systeem waarmee je de telefoon vastmaakt is namelijk heel slim bedacht. Je bevestigt de siliconenhouder om alle 4 de hoeken van je telefoon en vervolgens maak je deze vast aan je stuur. Makkelijk vast te maken, maar ook eenvoudig weer te verwijderen.

Universele fietshouder Deze fietshouder is universeel en geschikt voor alle telefoons met schermafmetingen van 4 tot 6 inch. Dit zijn diverse iPhone modellen, bijv. iPhone X/XS, iPhone 8/7 en veel Samsung telefoons en andere merken. Controleer voor alle zekerheid of je telefoon een scherm heeft tussen 4 en 6 inch.

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: