• -18%
  • Nieuw
Spanninga Arco Rear Fiets Achterlicht - Oplaadbaar - USB Spanninga Arco Rear Fiets Achterlicht - Oplaadbaar - USB

Spanninga Arco Rear Fiets Achterlicht - Oplaadbaar - USB

Referentie:

€ 28,00
€ 22,96 18% korting
5 branduren 30 g
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

Ultra dun, krachtig en zeer innovatief en modern van ontwerp: De Arco Rear past perfect op elke MTB, trekkingfiets of ander sportief voertuig. Deze armatuur is uitgerust met de baanbrekende COB LED-technologie. De ARCO REAR voldoet op verschillende manieren aan de eisen van een moderne fietser: niet alleen door het gebruik van COB LED's, maar ook door het gebruik van een USB batterij. Goed voor het milieu, omdat de batterijen niet vervangen hoeven te worden. De ARCO REAR wordt geleverd met een micro-USB-kabel waarmee u de batterij binnen enkele uren kunt opladen.

Functies
Met een indrukwekkende lichtbundel van 8 candela (30 lumen) geeft de ARCO REAR uw fiets een zeer veilige functie en zorgt voor een optimaal zicht in de stad en op het platteland. De ARCO REAR wordt geleverd met 2 O-ringbeugels en kan snel maar veilig op zadelpennen of zadelpennen worden gemonteerd.

Vermogen
De ARCO REAR heeft een opmerkelijke brandtijd van 5 uur. Dit achterlicht is zeer licht en heeft een praktische acculaadindicator: Wanneer het licht begint te branden, is het tijd om de batterij op te laden.

Aanvullende gegevens

  • met oplaadindicator voor de batterij
  • Lichte duur: 5h
Spanninga

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: