• -18%
  • Nieuw
EBS active iPhone dock voor iPhone 3/3GS/4/4S EBS active iPhone dock voor iPhone 3/3GS/4/4S

EBS active iPhone dock voor iPhone 3/3GS/4/4S

Referentie:

€ 69,00
€ 56,58 18% korting
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

iPhone altijd binnen handbereik; maakt van elke bekerhouder een iPhone docking station.De EBS active iPhone dock is een fraaie en eenvoudig te monteren iPhone houder.

De dock wordt in de bestaande bekerhouder geplaatst. Het betreft een active dock, wat wil zeggen dat deze zowel een houder, lader en doorgever van het geluid is. Deze dock is geschikt voor de iPhone's 3/3GS/4/4S.

Aansluiting

De EBS active iPhone dock voor de iPhone's 3/3GS/4/4S beschikt over een usb en een 3,5 mm jack aansluiting. Hiermee is de dock aan te sluiten via usb en/of 3,5 mm jack kabel. Wanneer de auto beschikt over een usb aansluiting waarmee geluid aan de radio wordt doorgegeven en voeding aan de dock, is alleen de usb aansluiting nodig. Wanneer de auto alleen een 3,5 mm jack (plug) ingang heeft, dan is de usb aansluiting nodig om de dock van voeding te voorzien.

De lengte van de kabels van de iPhone dock zijn 1 meter. Om er voor te zorgen dat de iPhone stevig in de EBS active iPhone dock vast zit zijn er verschillende spacers meegeleverd die in de dock te plaatsen zijn. Door te experimenteren met de spacers is het in veel gevallen zelfs mogelijk om de iPhone in de dock te plaatsen met een zogenaamde bumper om de telefoon heen. Let er op dat wanneer de bekerhouder voor de pook is geplaatst, de iPhone dock voor sommige mensen in de weg kan zitten met schakelen. Ook is er voldoende ruimte boven de bekerhouder nodig (+-15 cm) om de iPhone in de dock te kunnen plaatsen.

Weergave van de iPhone op de radio

Wanneer een iPhone via een EBS active iPhone dock op de autoradio is aangesloten wordt deze net zo weergegeven als wanneer een iPhone via een normale usb kabel of 3,5 mm jack is aangesloten op de radio, de EBS active iPhone dock heeft hier dus geen invloed op.

EBS

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: