• -18%
  • Nieuw
DEST - Fietsverlichting -  Lichtsensor - Fietslamp - LED - USB oplaadbaar DEST - Fietsverlichting -  Lichtsensor - Fietslamp - LED - USB oplaadbaar

DEST - Fietsverlichting - Lichtsensor - Fietslamp - LED - USB oplaadbaar

Referentie:

€ 29,00
€ 23,78 18% korting
Afmeting: 10 x 4,5 x 3,2 cm Max. bereik: 100000 m 5 branduren 100 g
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

  • Fietslamp met intelligente sensor: deze fietslamp beschikt over een intelligente helderheidsinstellingsfunctie, die automatisch de helderheid met zonlicht instelt, om maximale veiligheid voor je dagelijkse pendelen in de flitsmodus te garanderen en de weg 's nachts te verlichten.
  • Eenvoudig te monteren en licht: de siliconen bevestigingsriemen zijn uitgerust met twee openingen die nauw om veel sturen passen en zich uitrekken om de lichten veilig en stevig te houden. Gemakkelijk te verwijderen en te bevestigen. Er is geen gereedschap nodig.
  • Eenvoudige installatie en compact ontwerp: geen gereedschap nodig. Eenvoudige installatie in seconden. Geschikt voor alle soorten fietssturen. Compact ontwerp voor gemakkelijk meenemen. Je kunt hem van de fietshouder verwijderen om hem als zaklamp in het dagelijks leven te gebruiken.
  • IPX5 waterdicht: met waterdichte IPX5 is deze fietslamp beschermd tegen spatwater vanuit elke hoek.
  • Waterdicht en veelzijdig inzetbaar: de IPX5 waterdichte fietslamp beschermt tegen ruwe weersomstandigheden en is ideaal voor gebruik buitenshuis zoals kamperen, wandelen en fietsen of andere nachtwerkzaamheden.

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: