• -18%
  • Nieuw
Interphone - OnePlus 7T Motorhouder Unicase Telefoonhouder Fiets en Motor Stuur Zwart Interphone - OnePlus 7T Motorhouder Unicase Telefoonhouder Fiets en Motor Stuur Zwart

Interphone - OnePlus 7T Motorhouder Unicase Telefoonhouder Fiets en Motor Stuur Zwart

Referentie:

€ 56,00
€ 45,92 18% korting
250 g
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

OnePlus OnePlus 7T Hoesje

Een motorhouder die eenvoudig te monteren en te gebruiken is, maar daarbij wél de garantie biedt dat je OnePlus 7T veilig in de houder zit en niets overkomt. De Interphone Unicase 6.0" bied je het beste van beide werelden.

Interphone Unicase OnePlus 7T motorhouder

Tijdens een toertocht op je motor is het handig om de goede navigatiemogelijkheden van je OnePlus 7T binnen handbereik te hebben. Voorwaarde is wel dat je bij bevestiging er van uit moet kunnen gaan dat je telefoon nergens heen gaat. Met de waterafstotende Interphone Unicase benut je de kwaliteiten van je toestel optimaal, terwijl de veiligheid ook gegarandeerd is. Doordat je de houder op kunt vullen met schuimlaagjes zit je telefoon strak tegen het doorzichtige venster aan. Dit heeft niet alleen als voordeel dat je telefoon goed bedienbaar blijft in de houder, maar ook dat hij niet in de houder trilt tijdens het rijden.

Eenvoudige montageAls je op je motor stapt wil je zonder al te veel gedoe kunnen vertrekken. Daarom is de montage van de Interphone Unicase zo makkelijk mogelijk gehouden. De houder monteer je alleen de eerste keer op je stuur, waarna je de beschermende case er altijd af kunt halen. Makkelijk als je je motor even parkeert en je je OnePlus 7T snel mee wilt nemen. In één handbeweging klik je je telefoon weer op de houder waarna je hem door het balgewricht in bijna elke gewenste positie kunt zetten. Niet alleen een stevige bescherming, maar ook nog perfect gebruikersgemak! De afmetingen van de binnenkant van de houder zijn 170mm x 91mm. De houder kan bevestigd worden op een stuur met een diameter van maximaal 30mm.

Â

Interphone

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: