• -18%
  • Nieuw
BBB BLS-116 VL SCOUTCOMBO+HELMMOUNT BBB BLS-116 VL SCOUTCOMBO+HELMMOUNT

BBB BLS-116 VL SCOUTCOMBO+HELMMOUNT

Referentie:

€ 45,00
€ 36,90 18% korting
100 g
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

SCOUTCOMBOBLS-116
Druk stadsverkeer in het donker vereist goede zichtbaarheid van iedere fietser. Door de volledig nieuwe ScoutCombo word jij opgemerkt in het verkeer. Het combineert twee felle lichtjes in één. De bundel van de koplamp schijnt ver genoeg voor je uit om de weg voor je te verlichten. En aan de achterkant word je niet over het hoofd gezien door de extra felle rode COB LED. Het compacte formaat van de lichtgewichte ScoutCombo laat je dit baken van licht makkelijk installeren op je helm. Hierdoor word je opgemerkt in iedere richting waarin je kijkt. De ScoutCombo staat achter je; één voor allen, allen voor één. De ScoutCombo heeft een intern achterlicht en is ideaal als helmlamp. Met 4 standen aan de voorkant en 3 gecombineerde standen is deze lamp veelzijdiger dan welke lamp ook. Best geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving.
Waterbestendig.

Snel en gemakkelijk oplaadbaar via USB.

Maakt gebruik van een hoogwaardige, interne en lichtgewicht Lithium ion batterij.

Gereguleerde lampen stralen dankzij een elektronisch regelsysteem over de hele brandtijd een ingestelde hoeveelheid licht uit. Is de accu of batterij leeg, dan kan de lichtsterkte niet meer worden behaald en gaat de lamp uit. Om verrassingen te voorkomen, zijn deze lampen voorzien van een batterij-indicator.

De CREE LED’s behoren tot de beste lichtuitstralende diodes ter wereld. Een CREE semiconductor levert hoge kwaliteit, superieure prestaties en maakt gebruik van de nieuwste LED productietechnieken. Deze LED’s zijn zeer krachtig, energiezuinig en hebben een lange levensduur

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: