• -18%
  • Nieuw
Spanninga Ruby Fiets achterlicht - Batterij Spanninga Ruby Fiets achterlicht - Batterij

Spanninga Ruby Fiets achterlicht - Batterij

Referentie:

€ 22,00
€ 18,04 18% korting
Afmeting: 3,3 x 3,5 x 6,7 cm Max. bereik: 500000 m 50 branduren 82 g
 

100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.

 

Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

 

30% korting bij betaling met cryptocurrency!

 

Binnen 14 dagen kosteloos retourneren

Ben je op zoek naar een extra krachtig en sportief batterij achterlicht? Dan is het Ruby 3 achterlicht van Spanninga ideaal voor jou! Geschikt voor montage op de zadelpen van zowel sportieve fietsen als stadsfietsen. Dit achterlicht past daarnaast perfect bij de sportieve koplampen van Spanninga.

Naast een aantrekkelijk en compact design, heeft de Ruby 3 ook een grote zichtbaarheid rondom van 220°. Dit betekent dat, waar je tegenligger ook vandaan komt, je altijd goed wordt gezien. Veiligheid is dan ook 1 van de belangrijkste kenmerken van dit achterlicht.

Het Ruby 3 achterlicht heeft 3 LED’s (waarvan 1 high-power LED en 2 heldere LED’s). Dit geeft een indrukwekkende zichtbaarheid tot maar liefst 500 meter en een lichtopbrengst van 9 Candela (20 Lumen). Hiermee biedt de Ruby 3 een maximale functionaliteit en veiligheid.

Functionaliteit? Dat zit zo! De Ruby 3 is namelijk extreem handig in gebruik. Dit komt door zijn flexibele beugel van siliconen. Dit zorgt ervoor dat je het achterlicht zonder gereedschap kunt bevestigen aan je fiets. De klip op de achterkant, zorgt er bovendien voor dat je de Ruby 3 ook buiten de fiets kunt gebruiken door hem ergens aan vast te klemmen.

Hou je van lange fietsritten? Goed nieuws, want de Ruby 3 heeft een brandduur van 50 uur. En dit op slechts 2x AAA batterijen. Deze worden meegeleverd met het product. Is de brandduur niet lang genoeg voor jou? Geen paniek! De handige batterij-laad-indicator geeft op tijd een signaal wanneer je de batterijen moet vervangen. Dit kan wederom zonder gereedschap.

De Ruby 3 (zonder flash functie) voldoet aan verschillende Europese regelgevingen, waaronder het Duitse StVZO.
Spanninga

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: